Masina de Spalat SAMSUNG - mai eficientă, mai economică, mai calitativă, cum nu a mai fost până acum!

 

Azi afli tot ce trebuie să știi despre una din firmele care îți oferă cea mai bună soluției de spălat și pe care românii o adoră pentru calitatea ei superioară!

 

Cum bine stii, sau poate nu stii, dar samsung a ajuns la fiecare a 5 casa. Ce înseamnă asta? probabil la ficere al 5-elea apartament sau casa exista câte o masină de spălat samsung.

Tehnologia sud-coreana este chiar mai presus de multe alte brand-uri de top, chiar și germane, iar costul acceptabil a făcut ca acest produs sa aibă o asa mare prindere la oameni.

Continuând seria noastră cu recenzii despre masinile de spălat, va asiguram ca veți afla cât mai multe de brand-ul tau preferat. Poate nu e acum, dar cu siguranță dacă o vei achiziționa, vei fi fidel acestui brand :) In cea ce urmează vei afla cât mai multe despre acesta marca. Cu toate pânzele sus înainte, spre mașina de spălat perfectă.

SAMSUNG BRAND

BY: SAMSUNG BRAND

Compania a supraviețuit cu brio obrazului corean  și a reformelor pe scara larga în lume, iar acest lucru nu a împiedicat compania să sa devina cei mai influent și cel mai cunoscut brand la nivel mondial în industria de electronică, industria grea, chimie, constituii, industria financiara și multe altele. Dacă nu mă înșel, 1 din 5 romani au în casă un aparat de la samsung. Prin urmare, acest brand este cu adevarat mare, iar utilizatorii sunt de ordinul milioanelor de persoane în întreaga lume.

Numele brand-ului i-a fost dat de fii fondatorului, iar dacă traduci acest brand în coreeana, acesta ar suna cam asa: ”Trei Stele”. Acest cuvânt vine de la cei trei fii ai fondatorilor companiei.

Ce tehnologii și soluții găsim pe mașinile de spălat de la samsung?

Tehnologia AddWash

 

 

Masina de spalat cu Tehnologia AddWash

Tehnologia AddWash

Aceasta idee care a venit producătorului este cea mai revoluționară invenție la mașinile de spalat. Inovație este de fapt o ușița mai mica montata pe sticla haloului care o puteti deschide fara probleme cand acesta este potnita pentru a adauga diversele hanie pe care le-ati uitat sa le adugati la spalat. O inovatie aparent simpla, dar foarte confortabila si utila. Cum bine tim, cei de la samsung nu fac inovații daca cel care cumpără nu are nevoie de acel beneficiu.

Fapte cât mai reale și contrazice-mă dacă nu este asa:

100% dintre cei care au  achiziționat produsul a folosit acesta ușiță

70% au adăugat lucrurile uitate prin acesta AddUash

96% dintre posesorii de astfel de model cu AddWash recomandă prietenilor modelul

87% dintre persoane nu își mai fac griji că nu au adăugat toate hainele la spălat

43% toarnă extra balsam prin AddWash în timpul spălării

Funcția Eco Bubble – Spălarea cu bule de aer

Generatorul de bule este un aparat sofisticat care este montat sub mașina de spălat, acesta are rolul de a amesteca detergentul și apa și al adaugă în cuva.  Prin acesta metoda, bulele intra foarte adânc în țesătură, eliminând petele mai eficient, iar mirosul hainelor va fi mai persistent. Tehnologia EcoBubble, conform celor de la samsung, consuma mai putina energie decât cele convenționale.

 

Tehnologia Eco Bubble de la masinile de spalat samsung

Tehnologia Eco Bubble de la masinile de spalat samsung

Motorul Inverter – Noua tehnologie pe care samsung și LG o are în dotare

Motorul invertor, este de asemenea o inovație mult așteptată. Acest motor este cu mult mai silențios față de cel convențional. Un motor asemănător în găsiți la LG, numitul model LG direct Drive. Acest motor funcționează în mare liniște si consumă cu mult mai putina energie electrica decât la cele cu motor normal. Dar trebuie sa iti dau si bomba acestui produs: durata garantata de viata a acești motor este de 10 ani. Dup părerea mea, cred cu tărie ca o sa funcționează bine mersi mult timp după acești 10 ani.

Acest video sper sa te ajute sa iti dai sema de acesta tehnologie

Tehnologia QuickDrive – Reducerea timpului de spălare la jumătate

Cele mai noi modele sunt dotate cu acesta tehnologi care face ca  spălatul tău sa fie mai rapid și cu un consum de energie mai mic  cu pana la jumate. Prin acestă tehnologie, hainele sunt spălate mai delicat și mai fin.

Tambur Daimond – tambur fagure de miere

Daimond este un tambur de tipul fagurelui de miere cu un design ieșit cu mult în relief, iar găurile sunt cu un sfert și jumătate mai mici decât la cele obișnuite.

 

Ce să caut când aleg o mașina de spălat de la SAMSUNG?

 

În primul rând, înainte să mergeți la cumpărături, dă o raită pe net. Îți spun un mic secret: pe internet sunt mai ieftine decât în magazinele fizice, pentru că, un magazin fizic trebuie să plătească multe costuri in plus cu magazinul, dar un magazin online, are de achitat doar depozitul și personalul care manipulează marfa.

  1. Trebuie să cauți pe internet modelele potrivite pe diverse site
  2. Trebuie sa citești recenziile despre produsul respectiv, să vezi ce scriu oameni despre el. Retine că unele recenzii sunt atât de proste și mincinoase încât mie mi-e rușine să le citesc. Nu sunt toți ca noi, care crează recenzii pe baza unei documentari ample.
  3. Vezi de unde îți este mai bine să cumperi, din mediul online sau din cel offline. Părerea mea este să alegi mașina din mediul online deoarece ai mai multe beneficii.
  4.  Să nu alegi o mașină cu prea multe turații dacă nu ești o familie numeroasa, În jur la 1200-1300 de turații este suficient.
  5. Dacă numărul familiei tale este  intre 3-5 persoane, o mașina de 5-6 Kg este suficient, dar știi cum e: cu cât mai mare cu atât mai bine :)
  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Samsung WW80J5345MW/LE, EcoBubble, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm, Alb
Deal
Modelul WW80J5345MW/LE de la Samsung după părerea mea își merită cam toți banii.Capacitatea de încărcare de 8 KG este mai mult decât suficient pentru o familie de 5 persoane - poate chiar 6 persoane după părerea mea -  iar tehnologia EcoBubble si designul extrem de elegant fac în mare parte cam toți banii.Ce sa mai spun de preț, care este unul accesibil pentru bugete mici. De fapt, cei de la samsung au creat acestă mașină de spălat pentru cei cu bugete reduse. Sa nu te aștepți sa aibă funcțiile uneia de 2500-3000 lei, dar nu stă deloc rău la funcții pentru bani pe care-i dai pe ia.
Best deal at: profitshare.ro
Samsung WW10M86INOA/LE 10 kg, 1600 RPM, QuickDrive, AddWash, Eco Bubble, Auto Dosing, Motor Digital Inverter, Clasa A+++, Alb
Deal
Modelul Samsung WW10M86INOA / LE Este după părerea mea cea mai bună alegere pe care o poți face. În plus, încărcătura de 10 Kg și turația de 1600 rotații pe minut la centrifugare, face aproape toți banii. Poate crezi că spun doar de dragul afirmației că acest produs este strălucit de bun, dar nu este asa, acest produs chiar este cel mai bun produs pe care eu l-am recenzat până acum.Tot ce te rog este să studiezi recenzia până la final, pentru că doar în acest fel vei afla cam tot ce trebuie să știi despre acest produs de calitate superioară, poate cel mai calitativ produs din categoria mașinilor de spălat.
Best deal at: profitshare.ro
Samsung WW70K44305W/LE Add-Wash, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 60 cm, Alb
Deal
Modelul Samsung WW70K44305W/LE este exact ceea ce îți dorești de la o masina de spalat: Silențioasă, nu vibrează, este economă, atât la energie electrică cât și la apa, în plus , mai are și programe de auto curățare, pentru a nu apare mucegaiul în cuvă. Am fost șocat să văd câte recenzii pozitive am găsit, atât în magazinele online din Romania , cât și în magazinele online din Polonia, Franța, Spania și Italia.O recenzie mi-a plăcut cu adevarat, care suna asa: ”am văzut și recenzii de o stea, dar eu nu înțeleg de ce i-a dat o stea, eu una o am de 30 zile și sunt foarte bucuroasa de achiziția făcuta, din cauza acestei recenzii de o stea era să nu o cumpăr, dar bine ca nu m-am luat după ia”Azi vei avea ocazia să afli totul despre Samsung WW70K44305W/LE cu bune și rele, pentru că am creat o recenzie completă, special pentru persoanele care doresc să afle totul despre acest produs. Mai multe în acest post!
Best deal at: profitshare.ro
Samsung WW70J5246FX/LE, INOX, EcoBubble, Motor Inverter Digital, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 60 cm
Deal
Modelul Samsung WW70J5246FX/LE este mai mult decât o masina de spalat, si o să afli mai multe în recenzia ce tocmai am creat-o despre acest produs. Retine: Samsung a devenit un Brand foarte cunoscut și din an în an, produsele lor sunt din ce în ce mai calitative, iar competitorii cu greu pot să le facă față în metrie de tehnologie și calitate.Este un model econom, durabil, iar hainele tale o să fie de până la 10 ori mai curate datorită tehnologiei EcoBubble. Mai multe în recenzia creată despre acest produs. În plus, ai o garanție de 10 ani la motor.
Best deal at: profitshare.ro
Samsung , WW70J5345MW/LE, Eco Bubble, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++
Deal
Samsung seria WW70J5345MW/LE este  o masina care credem noi ca iti vine bine, nu ma refer doar la progamele si comada simpla, dar este si usor de montat si nu vibrează  daca o reglezi exact cum scrie in carte. Drept sa-ti spun, este un produs mai voluminos, si necesita putin mai mult spațiu, nu este foarte mare dar totuși, este.L acest produs m-a mai uimit designul, care este unul frumos și elegant, exact cum le plac doamnelor.  Trebuie sa mai reții ca acest produs are haloul destul de mare sa nu te incomodeze in momentul in care adaugi hainele in cuva, iar de kilogramele de haine care încap în ia, nu are rost sa mai vorbim, pentru că cele 7 kg care incap in ia, este mai mult decât suficient pentru o familie din 5-6 membri. Era sa uit un aspect important, dar ori cum o sa dezvolt în acesta recenzie despre Tehnologia eco buble, care mie mi se pare fenomenala si care spală excelent.
Best deal at: profitshare.ro
Samsung WW60J3083LW/LE Slim , 6 kg, 1000 rpm, Clasa A++, Alb
Deal
Best deal at: kenibrid.ro