LG

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
LG F2J5HY3W, Direct Drive, 7 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb
Deal
Modelul LG F2J5HY3W este unul care o să îţi satisfacă foarte multe mofturi, un moft important este acela ca este supere silenţioasă. Este o masina de spalat slim, care se preteaza a fi cumparată si de cei care spatiul de montare este o problema. Acest produs se poate monta chioar si sub chiuveta din baie, pentru ca adancimea este de 45 cm. Drept sa-ti spun, consuma putin mai multa energie electrica si apa decat alte produse asemanatoare. Mai multe despre acest produs vei regasii in acesta recenzie.
Best deal at: profitshare.ro
LG F4J7TY1W, 8 kg, 1400 RPM, Direct Drive, SpaSteam, Turbowash, Wifi, Clasa A+++ , 60 cm, Alb
Deal
Modelul LG F4J7TY1W este mai mult decât o masina de spalat, deoarece funcția cu aburi care îndepărtează alergenii și acarienii, care în cele mai multe cazuri, provoacă probleme mari respiratorii, mai ales la copii. Deci, pe lângă spălarea rufelor foarte bine, ai și un mic ”doctoras” în casă, care îți distruge bacteriile nocive din haine. Clienții sunt mulțumiți în aproape 89% din cazuri, cu mici excepții, cei care nu au montat-o bine sau nu au citit manualul tehnic. Despre cât de silențioasa este, vom dezbate acest subiect pe larg în aceasta recenzie, deoarece vreau să afli cam tot ce trebuie să știi despre acest produs.
Best deal at: profitshare.ro
LG, 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++ F4J5VY3W
Deal
Best deal at: profitshare.ro
LG F2J5WN7S Slim , Direct Drive, 6.5 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, 45 cm
Deal
Acesta este marca mea preferata! :) Am foarte multe produse de la ei și nu am avut nici cea mai mica problema cu ele. Am un televizor cu diagonala de 120 cm care îl am de 6 ani și merge aproape non stop fără probleme.
Revenind la modelul f2j5wn7s de la firma LG, vreau sa-ți spun de pe acum că vei face o alegere excelentă de vei cumpăra acesta mașină de spălat. Retine sun secret, până acum nici o persoana nu mi-a vorbit de rău la adresa acestei mașini de spălat. Poate o fi și persoane nemulțumite, dar eu până acum nu am dat de ei.
Ok, hai să trecem la treaba și să ne dam cu părerea despre acest produs și cât de calitativa este, dar toate astea mai în jos!
Best deal at: profitshare.ro